Шукаю психолога для роботи з панічними атаками, хочу попрацювати у підході EMDR та більш глибинно.
Спеціаліст: жінка
Ціна: до 2000 грн
Шукаю психолога для роботи з панічними атаками, хочу попрацювати у підході EMDR та більш глибинно.
Спеціаліст: жінка
Ціна: до 2000 грн
Отклики
13Вітаю, запрошую до себе! Більше про мене на сторінці сайту
Доброго дня Марія. Мене звати Оксана . Я маю великий досвід роботи з панічними атаками, тривожними та депресивними станами. Буду рада професійно вам допомогти та відновити ваш стан.
Здравствуйте, Мария!
А вдруг, мой мужской подход к Вашей проблеме что-то изменить в Вашей жизни? :) Думаю, будет интересно посмотреть на ситуацию немного с другой стороны! :)
https://youtu.be/zwPrAPqxmL4
https://youtu.be/Qwcvw3VLGaI
можу допомогти
Вітаю! Запрошую до співпраці, працюю у гештальт-підході. Маю власний досвід життя з панічними атаками та часто працюю як спеціаліст з такими запитами.
Ось варіант відповіді з урахуванням того, що ви працюєте в КПТ та схема-терапії:
Доброго дня!
Працюю з панічними атаками в підході когнітивно-поведінкової терапії та схема-терапії, що також дозволяє глибше пропрацьовувати причини та підтримуючі механізми стану.
EMDR безпосередньо не практикую, однак у своїй роботі приділяю увагу опрацюванню травматичного досвіду та глибинних емоційних схем. Якщо вам відгукується такий формат роботи — буду рада допомогти. 🙂
Добрий день. Марія, працюю EMDR, конфронтація травми, запроваджену Ульрихом Заксе.Ппсихосоматика це теж моя спеціалізація. Запрошую на консультацію.
Доброго дня, Марія!
Розумію, як панічні атаки можуть виснажувати і забирати сили — це справді важко переживати. Я можу Вам , допомогти повернути спокій і впевненість, а з часом — позбутися кореня проблеми.
Працюю з ПА в методі КПТ для того щоб вивести вас у ресурсний стан і зменшити напади.
А для більш глибокої роботи, використовую метод психотерапії Транзакційний Аналіз завдяки якому можна знайти несвідомий корінь з минулого який запускає ПА. Або іншими словами проаналізувати сценарні процеси життя людини які формуються до 7 років та змінити їх.
З теплом і повагою,
Ірина Т., клінічний психолог, психотерапевт
Вітаю, Марія. Працюю глибоко в гештальт методі + техніки КПТ з тривожними та депресивними станами. Відгуки на моїй сторінці.
Запрошую до співпраці.
Доброго дня, мене звати Марія! Працюю з панічними атаками в напрямі гештальт-терапії, працюю як з тілесним симптомом, так і з глибинними причинами. Разом з клієнтами шукаємо, що підсвідомість намагається сказати через цей симптом. Запрошую в терапію!
Добрий вечір! Працюю в тривогою і ПА, в тому числі методом ЕМДР. Запрошую.
Добрий вечір, працюю у методі EMDR. Вартість 1350 грн
Доброго часу,запрошую на терапію. Метод психодрама,глибинна робота з Вашим запитом.