Я нравилась многим парням, мне правда интересно что то узнать о человеке, я обязательно распрошу о его хобби, любимых фильмах, обо всем, но обо мне - никогда.
За все свои года я не вспомню парня который мной интересовался, хотя в любви признавались.
Сейчас общаюсь с парнем, постоянно интересуюсь его любимым певцом, о котором он мне уже все уши прожужжал, но когда я сказала что попаду на концерт своего любимого исполнителя, которого слушаю с 5 класса, такое событие! на что получила простое «понятно».
Совсем потеряла надежду на то что есть парни которым хоть что то в мире интересно, типа, искренне интересно.
это тяжело, думать что останусь одна, но понимать что после такого я вроде как и не хочу ни с кем быть.
Відповіді
11Вітаю, дуже співчуваю вам в переживаннях. Дійсно, дуже боляче постійно потрапляти в ситуаціїї, стосунки де не отримуєш бажаного. І в результаті дійсно може бути легше і простіше прийняти те, що краще бути одній. Але можна розбиратися чому так у вас складається, і чому саме такі партнери з"являються у вашому житті, що ви залишаєтеся непочутими та з незадоволенеми потребами, хоча самі по максимому віддаєтеся. Я подосліджувала б в терапії ці моменти, а також ваші стосунки з батьками в дитинстві.
Добрий день, Кристина, а Ви дійсно розділяєте їх інтереси чи хочете завоювати їх увагу? Можливо Ви несвідомо так завойовуєте їх любов. Якщо є повторення сценаріїв- значить потрібно щось усвідомити).
Приходьте я допоможу. З повагою психолог Сендега Віта.
Вітаю!
Спробуйте відповісти собі на питання:
Чи мені дійсно цікаво щось з того, про що я цікавлюсь в своїх партнерів? Якщо так - чи роблю я то для партнера?
Якщо ні - навіщо я це роблю взагалі? Чи мої партнери вимагають або очікують такого прояву моєї залученості у власні інтереси?
Якщо так - чому я готова цікавитись відверто нецікавим на постійній основі і зображати те, чого нема? Якщо ні - чому я вимагаю «плату» за те, про що мене не просили, очікуючи, що людина теж буде «зображати» цікавість навзаєм?
Буде бажання - звертайтесь🤗
Мені щиро цікаво почути Вас❤️
Добрый день. Кристина. Спасибо, что поделились историей. Вы описали Ваши ощущения очень точно: "Вы тащите всё, это игра в одни ворота." И то, что Вы искренне интересуетесь увлечениями парня- чем он живёт-Вам это интересно. С другой стороны- такого же отношения ожидаете и от него-ровно зеркального, твакого эмоционально подпитанного интереса к Вашим интересам, Он просто ответил Вам"понятно". а Вам этого недостаточно, хотите больше фидбеков, ярче. Но Вы пишете-, что это Ваш любимый певец. которого слушаете с 5-го класса. Парень слушает иную музыку- и это нормально. А у Вас уже катастрофизация: если ему неинтересно то, что мне нравится, значит, и я в целом неинтересна..Это вовсе не всегда так. Попробуйте найти то, что Вас с ним обёединяет, то, что обоим интересно, вкусно и т.д. Наверняка это есть. По одному ответу Вашего парня вряд ли можно сделать выводы. Если совпадений мало, по Вашему менеию, тогда уже стоит подумать-Ваш ли это человек.
Вітаю. Колись вас не чули і не розділяли з вами ваші відчуття та емоції близьки люди. А зараз шукати цього в партнерах складна та іноді марна робота. Це ж круто що ви будете на концерті! А іншим може бути зовсім не цікаво. Хіба це зменьшує ваші емоції від події? Звісно круто знайти в партнері відгук, але не обов'язково. І молодих хлопців різних достатньо. Всі різні. І ви знайдете свою людину, або пропрацюєте свої переживання. І ваше життя значно стане цікавіше вам самій.
Шановна авторе, я щиро співчуваю вашому суму і розчаруванню. Але нейтральність відповідей партнера не означає байдужість до вас. Ми з чоловіком разом 16 років в щасливому шлюбі, але все життя він на все реагує слова Нормально) можливо у нього психотип характеру такий меланхолійний, інтровертивний, можливо він погано знає свої почуття чи соромиться їх. Зате такі люди часто стабільні і надійні бо чим більше емоційно людина проявляє вам почуття, схоже тим більш вона буде нестабільна. А ще, можна свого партнера вчити говорити про свої почуття і про ваші потреби. Якщо вам хочеться якась реакція від нього, спершу спитайте себе чи він це знає чи ви просто мрієте і чекаєте. Перший крок до отримання бажаного - говорити словами через рот про вашу потребу - "я би дуже хотіла аби ти сильно зі мною порадів за те що моя мрія скоро здійсниться, я була б дуже щаслива відчуваючи що ти зі мною це розділив".
Вітаю Вас, ви знайомитесь з реальністю, в стосунках завжди хтось дає більше, не можливо відміряти під лінійку, окрім того є поняття зрілості для стосунків, сімейна модель від батьків, темперамент людини. Все це може бути у вас з хлопцем різне. Тож єдиний вихід це щира розмова, "я повідомлення", я би хотіла щоб ти більше реагував і підтримував мої захоплення.
Ми любимо людей не лише через їх реакцію на наші захоплення, але це дійсно важливо.
Бажаю Вам гармонії в стосунках. Говоріть з партнером.
Тут питання, що саме закриє, яку мою потребу визнання моїх інтересів чи хоббі? Що саме за цим стоїть?
Також, важливо розуміти для себе чітко, які саме відносини хотілося б. І будувати їх відповідно до вимог, а не того, що пропонують.
Кристина, Добрый день. Очень отзывается то, о чем вы написали. Думаю, что не стоит обобщать ситуацию, а прицельно разобраться в том, что происходит в нынешних отношениях. Приглашаю на консультацию! Буду рада помочь.
Ты не «слишком требовательная» — ты хочешь живого интереса и эмоциональной взаимности. В 18 лет многим ещё проще говорить о себе, чем по-настоящему видеть другого человека. Но если рядом с тобой человек, которому неинтересны твои чувства, увлечения и радости — это не про любовь, а про удобство.
И главное: не делай вывод «все такие». Просто твоя психика уже перестаёт соглашаться на отношения, где ты одна вкладываешься эмоционально. Это не одиночество — это взросление и уважение к себе.
Обратная сторона осознанности. Поздравляю.
А вопрос какой?