У 2019 познайомився з дівчиною на сайті,я був розлучений вона казала теж.Спілкувались довго інколи з перервами у тижні місяць півтора.То у мене то у неї були пропозиції зустрітись,але ніяк не складалось.У 2023 після 4 місячної паузи,вона написала сказала що нарешті стала матір'ю.Ми поспілкувались пів року і нарешті зустрілись.Вона розказала що була заміжня,чому всі роки спілкувалась зі мною не знає,каже чомусь тягнули хотілось з кимось говорити.З чоловіком то жили то ні,був викидень,але врешті решт родила доньку,з чоловіком майже зразу розтались.Ми зустрічаємось уже півтора року донька мене називає татом.Наче все складається чудово.Але останній місяць мене щось гризе із середини,прокручую переписки думаю тоді обманула що розвелась може і зараз,в може я був запасним варіантом.Гризу себе за те що десь колись не натиснув щоб ми все таки зустрілись раніше,можливо б все склалось інакше.Ці почуття у мене починають викликати ревнощі,до неї до старих її фото,до минулого як цього позбутись і як правильно навчитись просто жити не думати за минуле і що могло б бути,дякую