Хелп плізззз
Добри день. Маю проблеми зі сном, депресія, думки про самогубство і повна втрата контролю над собою і свої життя
Добри день. Маю проблеми зі сном, депресія, думки про самогубство і повна втрата контролю над собою і свої життя
Відповіді
7Вітаю. Співчуваю, це все з вами відбувається
Маю досвід роботи зі схожими запитами
Саме з чоловіками
Виводила клієнтів від втрати сенсу життя до "живу в кайф"
Запрошую вас до співпраці
Доброго дня, Артур. Зверніться до психіатра. І далі в комплексі з психотерапевтичною підтримкою.
Доброго дня Артур. Мені дуже шкода , що ви проживаєте депресивний стан, проблеми зі сном та зʼявляються думки про самогубство. Але цей стан тимчасово, потрібно відновити свої опори та знайти нові сенси життя. Я маю великий досвід з подібними запитами і готова провести ваш в цей шлях по відновленню стану професійно та з турботою. Я кризовий психолог. Пишіть, якщо вам відгукується моя особистість.
Дякую, що поділилися. Кожен з цієї плаформи може вислухати Вас. А поки зверніться за допомогою до того, хто поруч з Вами і до спеціаліста. Цей стан можна і потрібно змінити. Важе життя важливе, а стан завжди можна змінювати! Багато людей проходили через це і, попри все, справлялися. Вам не потрібно зараз залишатися самому. Готова вислухати і допомогти.
Доброго дня!
Обовʼязково консультація психіатра з подальшою медикаментозною підтримкою.
Коли будете готові піти в психотерапію, запрошую
Вітаю! Описаний Вами психологічний стан, свідчить, що Вам потрібна підтримка спеціаліста. Працюю з клієнтами з депресивними станами та суїцидальними думками. За Вашим описом я не можу визначити чи високий у Вас рівень безпеки та чи є можливість Вам допомогти без медикаментозної допомоги психіатра. Це можна визначити на сесії. Якщо не маєте можливості працювати з психологом, то вважаю консультацію психіатра Вам необхідно обов'язково отримати.
Добрий день, Артуре.
Дякую, що написали і не залишилися з цим наодинці. Те, що ви описуєте — дуже важкий стан, і важливо, що ви звернулися по допомогу.
Проблеми зі сном, відчуття втрати контролю над життям, депресивні думки та думки про самогубство — це сигнали того, що зараз вам справді потрібна підтримка.
У такій ситуації найправильніше якнайшвидше звернутися до лікаря-психіатра. Саме психіатр може професійно оцінити ваш стан і, якщо потрібно, призначити лікування, яке допоможе стабілізувати сон, емоційний стан і повернути відчуття контролю над життям.
Психологічна підтримка може бути корисною додатково, але у тому стані, який ви описуєте, перш за все важлива саме медична допомога.
Будь ласка, не залишайтеся з цим наодинці і зверніться до спеціаліста найближчим часом.