Кілька років тому в мене було життя, яке зараз у моїй голові виглядає ідеальним. Я жила в США біля океану. У мене було відчуття стабільності. Був чоловік,надійний, працьовитий, без шкідливих звичок, ми разом будували життя. Була робота, стабільність. Але ми могли сваритися, він віддалявся емоційно, мені було важко й самотньо навіть поруч з ним

А потім у якийсь момент я не витримала і пішла, мені довелося покинути Америку одразу після розриву. Я ніби сама зруйнувала все . І тепер я живу з постійним сильним жалем.

Я постійно прокручую в голові одні й ті самі думки: як я могла це зробити, чому я не цінувала, що зі мною було не так, а раптом я втратила найкраще, що в мене могло бути.

Зараз у мене відчуття, що я втратила не тільки стосунки, а й життя, яке могло бути, дім, майбутнє, карʼєру, відчуття безпеки і себе.

Іноді мені настільки важко, що здається, ніби життя закінчилося.

У мене є суїцидальні думки.

Вони були і раніше, ще у стосунках, але тоді колишній партнер їх ігнорував і віддалявся, коли я намагалася про це говорити і засуджував мене.

Після розриву я ще півтора року дуже багато працювала, жила в Польщі, намагалася зібрати своє життя знову.

Зараз я повернулася до батька в Україну, і в мене відчуття, що все остаточно розвалилося. Ніби я все зруйнувала сама.

Я не хочу помирати, але думки про смерть іноді дають єдине полегшення. І я розумію, що мій батько, швидше за все, не переживе мою смерть.

Я зараз лікуюсь у психіатра, працюю з психотерапевтом, намагаюся триматися. Але мені дуже важко, і мені справді потрібна підтримка.

Чи було у когось таке ,сильний жаль після розриву або різких рішень? Чи ставало з часом хоч трохи легше?