Розлучення
Нажаль чи на радість я вперше звертаюсь за психологічною допомогою. Мені потрібно виговоритись та отримати пораду. Я зараз переживаю розрив з Коханою людиною, я розумію що відчуття туги та самотності це нормально зараз, але я не маю апетиту, тільки погані емоції які гойдаються від погано до кому в горлі і сліз. Я навіть не бачу свого завтра.
Відповіді
12Вітаю, Ярослава
З цими відчуттями можна попрацювати. Буду рада зустрічі
Вітаю. Розумію Ваші переживання. Можемо з цим попрацювати на терапевтичних сесіях.
Вітаю, Ярослава!
Готова з Вами працювати!
Вітаю Ярославе!
Те, що ви описуєте - це природна реакція психіки на гостру втрату. Розлучення із коханою людиною іноді переживається ще болісніше, ніж смерть. Коли руйнується спільне «ми», втрачаються орієнтири. І це дуже важко виносити наодинці. І те, що ви наважилися звернутися по допомогу саме зараз - це дуже важливе рішення для вашого відновлення.
Я готова стати для вас тією опорою, якій можна просто виговорити все, що болить. На наших зустрічах ми дамо місце вашим сльозам і почуттям, щоб вони не тиснули всередині. Ми поступово знайдемо способи, як повернути вам фізичний ресурс (сон, апетит). А потім почнемо крок за кроком будувати ваше «майбутнє».
Ярославе, хочеться вас підтримати у цей складний період. Готова бути поруч і проживати цей досвід разом з вами. У моєму житті також були розриви та болісне розлучення. Можу підтримати вас у пошуку нових сенсів, коли це стане можливим.
Запрошую вас з вашими переживаннями на консультації. Щось ви загрузли, треба вибиратись
Вітаю!
Коли зв’язок із важливою людиною обривається, психіка реагує як на втрату.
Тому можуть з’являтися хвилі суму, сльози, відчуття порожнечі, ком у горлі, зниження апетиту і труднощі з тим, щоб уявити майбутнє. Співчуваю.
Усередині одночасно працюють кілька процесів:
ви намагаєтесь осмислити те, що сталося, звикаєте до відсутності людини, яка була поруч і поступово перебудовуєте своє відчуття життя без цих стосунків.
Через це емоції можуть різко змінюватися — від сильного болю до тимчасового полегшення і назад.
Якщо вам важливо проговорити цей стан і розібратися, що з вами відбувається, як прожити цей період не одному, то запрошую до себе на консультацію.
Ярославе, Ви зараз переживаєте дуже болісний період. Розрив із коханою людиною часто проживається як справжня втрата, тому ті емоції, які Ви описуєте - це нормальна реакція психіки на розставання.
Важливо дати собі право прожити ці почуття, а не намагатися швидко «взяти себе в руки». Біль поступово слабшає, але для цього психіці потрібен час і підтримка.
Зверніть увагу на базові речі: сон, їжу, контакт з людьми, яким Ви довіряєте. Навіть якщо апетиту немає, намагайтеся хоча б трохи їсти й не залишатися повністю наодинці зі своїми думками.
Якщо відчуття безнадії посилюється, Ви не бачите сенсу в завтрашньому дні або стан не полегшується - дуже корисно поговорити з фахівцем. У безпечному просторі можна виговоритися, розібрати емоції та поступово повернути опору.
Я працюю з темами розриву стосунків, втрати та кризових періодів. Якщо відчуєте, що Вам потрібна підтримка, запрошую в роботу.
Вітаю , запрошую на психотерапевтичну сесію.
Доброго дня, Ярослав!
Ваш стан і почуття говорять про те, яка Ви людина, які цінності опинилися під загрозою. Звісно, все лікує час,
Але важливо обережно супроводжувати себе в цьому процесі, і вийти з нього сильнішим і досвідченішим…
Доброго дня!
Звертатися по психологічну допомогу вперше — це завжди непросто, і вже сам факт, що ви наважилися поділитися своїм станом, говорить про велику внутрішню силу.
Те, що Ви зараз переживаєте після розриву, справді може бути дуже болісним. У такі моменти може здаватися, що майбутнього ніби не видно, і це дуже виснажує.
Вам не обов’язково проходити через це наодинці.
У терапії ми можемо дати простір, де ви зможете спокійно виговоритися, розкласти по поличках усе, що відбувається всередині, і поступово знайти опору в цьому непростому періоді.
Якщо вам відгукується, я буду поруч)
Доброго дня, Ярослав. Звертайтесь, працюю з втратами.